Koken = gezond

In ons gezondheidsconcept neemt voeding een belangrijke plaats. We bedachten onze kookstudio met de toepasselijke naam ‘Amerigo Vespucci’.

Alle ingrediënten die we gebruiken zijn zeer vers en waar mogelijk van biologische oorsprong. De leveranciers waarmee we werken voldoen aan de hoogste keuringsnormen waar het hygiëne en traceerbaarheid betreft.

In onze studio worden regelmatig nieuwe recepten gecreeërd. Verse kruiden met een uitgesproken werking op de gezondheid vormen de rode draad door de talloze gerechten. Nieuw is ook de toepassing van etherische oliën, namelijk de ‘culinaire aromatherapie’.

We laten ons ook graag inspireren door de Japanse en ayurvedische keuken, terwijl we de klassieke waarden niet uit het oog verliezen. Ook volledig vegetarische menu’s behoren tot de mogelijkheden.

Aan onze boomstamtafel kan een gezelschap van maximaal 10 personen plaatsnemen en aan de bar nog eens vier.
Een aperitief wordt aangeboden in de gezellige lounge.

Klik regelmatig de hoofding ‘nieuws’ aan. U kunt dan nagaan wanneer er culinaire activiteiten plaatsvinden. Ook zullen regelmatig workshops verzorgd worden door ons of door een gastchef.

Amerigo Vespucci is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld vergaderingen, incentives of teambuilding.

 

 

 

 

 

Uw reservatie wordt slechts gevalideerd na ontvangst van het volledige bedrag op onze rekening 280-0737534-80. Annulaties zijn mogelijk tot 48 uur vóór de afspraak. U ontvangt dan 75 % van het bedrag in geld terug op uw rekening. Bij annulaties binnen de 48 uur voor de afspraak heeft u recht op een kortingsbon van 30 procent op uw volgende bezoek. Deze is 6 maanden geldig.

Maak hier een afspraak